Skandal! Šefadil Spahić i njegovo neznanje ili neodgovornost

Kaže čovek da nije ni znao za koncert Ace Lukasa u Novom Pazaru. Čim nije znao nije mogao ni da reaguje. Pa čiji je posao da to zna ako nije njegov?!

Bajagin koncert u Beogradu je za svaku pohvalu. Posebno dobra fora je ovo brzo testiranje ispred mesta održavanja koncerta za one koji nemaju zeleni sertifikat. E sad, uporedite ovaj koncert i koncert Ace Lukasa u Novom Pazaru. Kakve su se tu protivepidemijske mere poštovale?!

Ne želim da poredim muzičke žanrove ova dva pevača, ali očigledno je da je jedan visoko kotiran u SNS-u pa je ovim našim ulizicama bilo stalo da se koncert održi. I održali su ga bez ikakvih protivepidemijskih mera. I naravno, onda može Meho da se pojavi i da kaže da je narod za sve kriv. On se nije ovim oglašavao, ali zato jeste Šefadil Spahić.

Kaže čovek da nije ni znao za koncert Ace Lukasa u Novom Pazaru. Čim nije znao nije mogao ni da reaguje. Pa čiji je posao da to zna ako nije njegov?! Ali to je tako tipično za njega da se uvek izvlači na čudan način na štetu građana. Njega smo neopravdano zapostavili u našim protestima, a on je istaknuti član prošlogodišnjeg trijumvirata korona apokalipse u Novom Pazaru.

Najveću odgovornost za onaj haos snose Meho, Miroslav i ovaj demek realni. E pa sva trojica treba da znaju da će kad-tad odgovarati. Neće doveka trajati zaštita večitog ministra. Kad taj trenutak dođe, kad krenu da se svode računi za pandemiju korone u Srbiji, Novi Pazar, Tutin i Sjenica će imati istaknuto mesto u tim analizama i sudskim procesima.

Ako bude imalo pravde njih trojica će se suočiti sa krivičnim prijavama. A Meho ako ne zna, ja da mu reknem, krivična prijava je daleko gora i opasnija od nekakvih privatnih parnica protiv ljudi koji su demek narušili nepostojeći ugled.

Piše: Aladin Paučinac

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prethodni članak

Opšta bolnica Novi Pazar nastavlja sa grubim kršenjem zakona

Sledeći članak

Specijalna emisija TAKT - Gosti dr. Faruk Pljakić i Aladin Paučinac