HAPŠENJA U NOVOM PAZARU ZBOG NEREDA NA STADIONU! Privedeno sedam lica

Novi Pazar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru priveli su danas 7 gledalaca, sa utakmice Novi Pazar-Partizan, nezvanično saznaje indeksonline.rs

Oni se, izmedju ostalog, terete da su ugrozili bezbednost igrača i sudija, jer su sa zapadne tribine bacali čvrste predmete na teren, uključujući slomljena sedišta, kamenje i flaše sa vodom.

Tom prilikom su povredjena i dva igrača domaćeg tima, Mirza Delimeđac i Vahid Zimonjić.

Naši izvori iz policije tvrde da se traga za još lica za koja se sumnja da su učestvovali u incidentima.

Istovremeno, Disciplinski organi FSS pokrenuli su postupke protiv Partizana i Novog Pazara i zatražili od oba kluba da se izjasne i daju svoje vidjenje nedavnih dogadjaja sa Gradskog stadiona.

Na osnovu mišljenja zvaničnih lica FSS sa ove utakmice,izveštaja MUP,kao i izjava dva kluba,Disciplinska komisija će doneti odluku o eventualnim sankcijama.

indeksonline.rs

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prethodni članak

Sastanak sa lokalnim medijima

Sledeći članak

Poverenik za informacije od javnog značaja na strani građana

Povezani članci
Opširnije

USTANAK ZA OPSTANAK

Predstavnici Inicijative slobodnih građana učestvovali su na ekološkom protestu „Ustanak za opstanak“ koji je organizovan u Beogradu proteklog vikenda. Inicijativa slobodnih građana je dala podršku organizatorima protesta, a naročito Aleksandru Jovanoviću Ćuti, predsedniku ekološkog pokreta „Odbranimo reke Stare planine“. Svoju reputaciju Ćuta je ponajviše izgradio borbom protiv stavljanja reka u cevi, protiv izgradnje mini-hidroelektrana na Staroj planini. Sve je počelo 2017. godine, kada je vlast obnovila ideju o sprovođenju rečnih voda kroz cevi. Tada su pojedinci koji će kasnije osnovati pokret Odbranimo reke Stare planine na reci Temštici održali performans „Molitva za reku“, koji je privukao pažnju javnosti. Na skupu su učešće uzeli i predstavnici naše partnerske organizacije „Građanske inicijative“iz Beograda ali i predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović. Zelenović je bivši gradonačelnik Šapca, a bio je jedini gradski čelnik u zemlji koji je porez na imovinu fizičkih lica vratio građanima na raspolaganje. Direktna demokratija, dakle, gotovo po antičkom uzoru. Jedini je čelnik grada koji je imao manjak administrativnog osoblja, ali, uprkos tome, gradski poverenici su išli  poljoprivrednicima na noge i završavali im poslove kao što su registracija gazdinstava ili overa zdravstvenih knjižica. Nebojša Zelenović je 2020. godine izgubio vlast u Šapcu nakon višegodišnjih pritisaka SNS-a i neviđene izborne krađe u tom gradu.…