Mirsad Đerlek da uputi izvinjenje građanima Novog Pazara

Mirsad Đerlek da uputi izvinjenje građanima Novog Pazara

Inicijativa slobodnih građana osuđuje izjavu Mirsada Đerleka, državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja, u kojoj je građane Novog Pazara nazvao ludacima i narodu kojem je pre svega potreban neuropsihijatar.

Jedan od gostiju jutarnjeg programa na TV PINK je nedavno, govoreći o situaciji sa pandemijom u Novom Pazaru, citirao Mirsada Đerleka koji je rekao da „za te ludake najviše treba neuropsihijatar“.

ISG poziva Mirsada Đerleka, bivšeg gradonačelnika Novog Pazara i bivšeg direktora Opšte bolnice u našem gradu, da što pre uputi izvinjenje građanima Novog Pazara jer je najdublje uvredio građane koji su mu pre više od decenije dali poverenje na izborima.

Podsećamo Mirsada Đerleka da je građanima Novog Pazara najpotrebnija pravda, ostvarenje svih građanskih prava i kvalitetna zdravstvena usluga.

Koristimo priliku da podsetimo javnost da je sadašnji državni sekretar u Ministarstvu zdravlja poznat u javnosti kao Mirso 357 i da je taj nadimak dobio po načinu zapošljavanja u Opštoj bolnici.

Mirsad Đerlek je jedan od najodgovornijih za katastrofalno stanje u Opštoj bolnici ali i u Novom Pazaru jer je za vreme njegove „vladavine“, korupcija postala normalna pojava, a njegova, sada već rasformirana stranka, bila stecište loših pojava u Sandžaku.

Sramotno je da Đerlek naziva građane Novog Pazara ludacima, a da i dalje dolazi u Novi Pazar „pokušavajući da pomogne“ u borbi protiv virusa.

Da je stanje u našem pravosuđu iole normalno, Mirsad Đerlek ne bi bio na slobodi i ne bi mu trebao ni neuropsihijatar, već advokat odbrane u krivičnim postupcima koji bi se vodili protiv njega zbog velikog broja koruptivnih dela u koje je umešan.

Inicijativa slobodnih građana će i dalje pomno pratiti izjave političara iz našeg regiona i upozoravati građane na izjave i dela ljudi koji bi trebalo da se bave zaštitom javnih interesa, a ne da nižu sramotne uvrede na račun građana Sandžaka.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prethodni članak

USTANAK ZA OPSTANAK

Sledeći članak

APEL MINISTARSTVU ZDRAVLJA I LOKALNIM POLITIČARIMA DA ZAUSTAVE HAOS U OPŠTOJ BOLNICI

Povezani članci
Opširnije

Poziv građanima

Došli smo do određenih saznanja da je u Novom Pazaru za vreme Miloševićeve vladavine postojala ekipa lekara koja…